Transparentní pudr BAIMS Crystal

minerální 9g

 

 

Náš transparentní minerální pudr s lehkou texturou a sametovým finišem je perfektní volbou pro každý odstín pleti. Výborně zafixuje make-up a jemné rozjasňující částečky pleť příjemně rozzáří. Výtažek z buriti a pongamia olej chrání pleť před vysušováním. 🌿

Ideální volba, pokud chcete  pleť rozjasnit bez zbytečného lesknutí, a zároveň hledáte lehký pudr, který pokožku nezatíží, ale vyživí.

 

Skladem

791 

 

  • transparentní pudr make-up na pleti fixuje a zmatňuje
  • obsahuje minerální částice s decentním rozjasňujícím efektem
  • unikátní bambusové balení s možností náhradní náplně

 

Složení: MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, ZINC STEARATE, SQUALANE, TOCOPHEROL (VITAMINE E NATURAL), GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, LAUROYL LYSINE, LAURYL OLIVATE, ORBIGNYA OLEIFERA (BABASSU) SEED OIL*, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL*, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL*, PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL*, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, PONGAMIA GLABRA SEED OIL, SILICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED FLOUR. Může obsahovat: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES). * z ekologického zemědělství, 100% přírodní, 20,6 % složek je z ekologického zemědělství.

 

Zákaznice napsaly 6 recenzí

  1. Kateřina Hendrychová (ověřený vlastník)

    Pudr, bohužel, obsahuje nejake třpytky, což jsem na fixaci make-upu nechtěla. Sluzba, balení, doručení naprosto v pořádku.

    • Zdenka Spravce

      Milá Kateřino, děkujeme za zprávu. Transparentní pudr neobsahuje třpytky, je to pudr bez krytí, pouze fixuje make-up a pomáhá vykouzlit matný efekt. Všechny Baims produkty mají silnou pigmentaci, musíte nabrat pudr na štětec, oklepnout o ruku na umyvadlem, poté velmi jemnými dotyky aplikovat. Výsledek je rozjasňující, ale matný. Když nanesete příliš, tak se vytvoří mapy, které budou působit perleťově. Dejte tomu druhou šanci :)

  2. Veronika Kucerova (ověřený vlastník)

    Toto je pro me fantasticky produkt. Krasne zafixuje a lehce projasni. Nosim ho stale pri sobe.
    Koupim znovu, uz nepouzivam klasicky pudr. Navic diky tomu, ze je transparentni, bude skvely po cely rok. Doporucuji.

  3. Iva (ověřený vlastník)

    Jemný.
    Prostě bezva.

  4. Lucie G. (ověřený vlastník)

    Skvělý pomocník na fixaci makeupu. Má i funkci přirozeného projasnění, takže pleť vypadá svěže a projasněně. Považuji to za kvalitní produkt, který nezklame.

  5. Kristýna Kolářová (ověřený vlastník)

    Super finish lepsi, než konvenční výrobky. Spokojenost. Krásné zafixuje makeup.

Vaše hodnocení

Buďte první, kdo ohodnotí „Transparentní kompaktní pudr BAIMS 10 Crystal“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

Share This

můj rituál...
ODBĚR MAGAZÍNU A NOVINEK PRAVÁJÁ

Souhlasím s odběrem zpráv, a tím potvrzuji, že jsem informován o následujícím:

1. Vaše emailová adresa bude použita pro rozesílání obchodních zpráv vztahujících se výlučně k produktům a službám značky PRAVÁJÁ (Optimalvit s.r.o.) a nekomerčním zajímavostem z oblasti péče o zdraví a krásu, které publikujeme na blogu, FB a I značky PRAVÁJÁ.

2. Vaše osobní údaje budou spravovány pouze námi a našimi partnery (IT specialisti), kteří spravují naše počítačové systémy a emailové platformy jako je Mailchimp.com v minimálně nutném rozsahu.

3. Máte právo odběr novinek kdykoliv zrušit, a to běžným způsobem kliknutím na odkaz „zrušení odběru“ na konci každé zprávy, kterou vám zašleme.

4. Vaše osobní data budeme spravovat pouze do té doby, nežli souhlas zrušíte, nebo dokud neuplyne doba určená zákonem.

Další informace naleznete v Obchodních Podmínkách

Poraďte se s expertem